چهارمین جلسه قرارگاه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین شهرستان
8/2/2022 9:17:04 PM 384

چهارمین جلسه قرارگاه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین شهرستان مورخ 1401/04/22 به ریاست جناب آقای سید عباس حسینی فرماندار ویژه شهرستان آمل در محل سالن اجتماعات 6 بهمن فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه، آقای دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست ریاست دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل و دبیر قرارگاه، توضیحاتی از تشکیل کارگروه ها در استان و کارهای انجام شده دانشگاه در مورد تحقق شعار سال پرداختند. سپس آقای مهندس پولادی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص اقدامات انجام شده در راستای تحقق شعار سال که توسط اداره جهاد کشاورزی صورت گرفت است، بیان نمودند. همچنین آقای دکتر مهری رئیس مرکز رشد دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین توضیحاتی از روند راه اندازی مرکز رشد دانشگاه و فعالیت شرکت های مستقر در این مرکز گزارش مبسوطی را ارائه نمودند.

0 نظر
ثبت نظر